top of page

PROJECTEN > PUBLIEK

Stadsmuseum Lakenhallen Ieper, Conferentiezaal en educatieve ruimtes.

Bouwheer: Stad Ieper

Adres: Grote Markt, Ieper

Projectduur: 2016 - 2019

Fiche

Architect: FVWW, Antwerpen

Oppervlakte: 2520 m2

Het gebouw is opgericht bij het kunstgras-voetvalveld op het domein Steenberg te Bambrugge. Het gebouw heeft twee bouwlagen. Niveau voetbalveld omvat kleedkamers (4) met douches en arbiterlokalen, technisch lokaal en bergingen.

Op de tweede bouwlaag bevinden zich de afzonderlijke jeugdlokalen met berging, en de ontspanningslokaal met keuken en sanitair.

Bouwheer: Gemeente Erpe-Mere

Adres: Steenberg, Erpe-Mere

Projectduur: 2016 - 2019

Fiche

Architect: BECO Architecten

Oppervlakte: 360 m2

Begin maart 2020 werd EMotia – het gloednieuwe cultuurhuis in Erpe-Mere - feestelijk in gebruik genomen. Een polyvalente ruimte met verplaatsbare tribune geeft plaats aan 380 mensen, een foyer met terras heeft vol zicht op de vijver, de academie met 4 klaslokalen bevindt zich achteraan, de kantoren van de cultuurdienst werden voorzien op de verdieping, er is een leskeuken, er zijn 2 vergaderlokalen en uiteraard de nodige lokalen voor diverse voorzieningen. 

Bouwheer: SOLVA iov Gemeente Erpe-Mere

Adres: Steenberg, Erpe-Mere

Projectduur: 2017 - 2020

Fiche

Architect: BECO Architecten

Oppervlakte: 1900 m2

Met de vernieuwing van feestzaal Jo Baetens beschikt Lennik opnieuw over een ruime, nieuwe en rolstoeltoegankelijke zaal met uitgeruste keuken. De zaal is in totaal 282 vierkante meter groot en biedt plaats aan 225 mensen. Deze kan ook opgedeeld worden in drie verschillende ruimtes met akoestisch geïsoleerde wanden.

Bouwheer: Gemeente Lennik

Adres: Alfred Algoetstraat 77, 1750 Lennik

Architect: BECO Architecten

Oppervlakte: 900 m2

Projectduur: 2016 - 2021

bottom of page